Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Ботіївська громада» (код ЄДРПОУ: 24905562) був реорганізований і увійшов до складу Приазовської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ботіївська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Приазовської громади

Привітання з Днем захисту дітей

Дата: 31.05.2019 13:37
Кількість переглядів: 219

    Фото без опису У перший літній день в Україні, як і в усьому світі,     відзначають добре й радісне свято – день захисту дітей.

    Водночас це й свято тих, хто завжди поруч з дітьми, хто     піклується про них і допомагає твердо стати на ноги.
 Від усього серця вітаю вас із теплим та прекрасним святом –   Міжнародним днем захисту дітей. Діти – найдорожчий скарб,   наша радість і наше майбутнє. Дуже хочеться, щоб наші діти,   діти в усьому світі щохвилини, щодня були радісними та щасливими.
      Немає більшого щастя, аніж посмішки та сміх щасливих дітей. Вірю, що дорослі зроблять усе, щоб дитячі мрії стали дійсністю, адже саме для цього всі ми живемо та працюємо.
Сьогодні й кожного наступного дня просимо всіх дорослих зігрівати теплом і любов’ю кожне дитяче серце, об’єднувати зусилля заради майбутнього, і тоді дітлахи виростуть достойними людьми й неодмінно стануть гордістю нашої держави.
     Зичу вам, дорогі хлопчики та дівчатка, міцного здоров’я, успіхів, щасливого дитинства, розуміння з боку батьків, сяючих посмішок, радісного та змістовного відпочинку під час літніх канікул.

З повагою,   сільський голова            М.С.Чубуклієв

 


« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua