Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Ботіївська громада» (код ЄДРПОУ: 24905562) був реорганізований і увійшов до складу Приазовської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ботіївська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Приазовської громади

Взаємодія центру зайнятості з громадою

Дата: 10.06.2019 12:07
Кількість переглядів: 205

З метою розширення доступності та збільшення отримувачів послуг служби зайнятості,фахівцями Приазовської районної філії Запорізького обласного центру зайнятості здійснюється виїзди на території об'єднаних громад , сільських та селищних рад. 

Сьогодні провідний фахівець з питань зайнятості відділу взаємодії з роботодавцями Олена Тодорова та начальник відділу активної підтримки безробітних Олена Нідялко завітали до жителів Ботіївської об'єднаної територіальної громади. Присутні мешканці громади були ознайомлені з умовами реєстрації в службі зайнятості, основними послугами, які надаються службою зайнятості, з ситуацією, яка склалася на ринку праці, отримали інформацію про нові електронні сервіси служби зайнятості, інформацію про ваучер.

 Проведено розмову з головою громади, під час якої акцентовано увагу на перспективи виділення коштів на організацію та проведення громадських робіт в 2019 році та можливості щодо розширення переліку видів громадських робіт  на 2020 рік, адже громадські роботи- це не лише тимчасове працевлаштування , що використовується для зменшення соціальної напруги на ринку праці, а й суспільно корисна роботав інтересах територіальної громади.З керівництвом Ботіївської ЗОШ І -ІІІ ступенів Ботіївської сільської ради обговорено питання щодо можливості проведення профорієнтаційних заходів Приазовською філією у червні місяці, під час дії оздоровчого дитячого лагеря денного перебування, на території школи. Під час заходу відвідали роботодавців, які знаходяться на території Ботіївської сільської ради, у т.ч. відвідали ПОУ на яких працюють особи, з компенсацією ЄСВ. Отримали від роботодавців інформацію про актуальні вакансії.

Служба зайнятості є сервісною установою, яка надає допомогу людям, і завжди відкрита до співпраці.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua